Certificat Energètic al Baix Llobregat per 100 €

Si necessites un Certificat Energètic al Baix Llobregat nosaltres ens encarreguem de la tramitació completa a l’ICAEN, Institut Català de l’Energia. Posa’t en contacte amb nosaltres i ens desplaçarem a casa teva per prendre totes les mides necessàries per obtenir la Etiqueta Energética davant la Generalitat de Catalunya.

El Certificat Energètic és necessari per posar a la venda o lloguer qualsevol habitatge, local o oficina, i té una vigència de 10 anys.

El Certificat Energètic te’l tramitarem en menys de 48 hores i la Etiqueta Energètica te l’enviarem abans d’una setmana desde la visita al teu immoble.

Si el que necessites és el Certificat Energètic d’una casa unifamiliar, el preu és de 150 €, independentment de la seva superfície. En el cas de locals comercials i oficines, les taxes de la Generalitat de Catalunya es calculen en funcio dels m² útils de l’immoble, pel que en aquest cas el preu és de 100 € + taxes.

El preu per la Cèdula d’Habitabilitat al Baix Llobregat inclou els municipis d’Abrera, Begues, Castelldefels, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Esparreguera, Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Santa Coloma de Cervelló, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat, Vallirana i Viladecans.

Contacta per Whatsapp!

Whatsapp

Contacte

    Accepto la Política de Privacitat