Open/Close Menu Serveis Professionals per a la Immobiliària

Tal com anunciaven els pressupostos de la Generalitat aprovats recentment, avui dilluns 3 de febrer de 2014 la Generalitat de Catalunya ha començat a aplicar la nova taxa per a la tramitació de l’etiqueta energètica.

El cost de la taxa és d’11,00 € i s’ha d’abonar en el moment en què es fa la sol.licitud telemàtica de l’etiqueta energètica.

Des de www.chitece.com, i exclusivament per als professionals immobiliaris seguirem tramitant el certificat energètic de pisos per només 100 €, independentment dels m², incloent com fins ara la tramitació davant la Generalitat de l’etiqueta energètica i fent-nos càrrec de l’import de la nova taxa.

Per a cases unifamiliars el preu de la tramitació completa seguirà sent de 150 €, independentment dels m², incloent com fins ara la tramitació davant la Generalitat de l’etiqueta energètica i fent-nos càrrec de l’import de la nova taxa.

Per a locals comercials i oficines, la taxa no està inclosa en el servei, ja que la Generalitat cobra un fix de 10 € + 0,10 €/m².

Aquests preus no inclouen l’IVA.

Et tramitem la Cèdula d’Habitabilitat + Certificat Energètic per 150 €

Si vols contactar amb nosaltres, envia’ns un mail a info@chitece.com o truca’ns al 666 55 30 21

Barcelona   I   Girona