Open/Close Menu Serveis Professionals per a la Immobiliària

En col.laboració amb www.aulainmobiliaria.com oferirem el proper 14 de novembre un curs privat de Tècnic Ajudant a la Certificació Energètica per a habitatges, oficines i locals comercials, destinat a tots aquells professionals immobiliaris interessats en col.laborar amb nosaltres en la presa de dades in situ a l’immoble. El curs també està obert a totes aquelles persones que tinguin interès en desenvolupar el seu treball en aquesta vessant i tinguin una capacitat comercial suficient per poder buscar els seus propis clients.

La figura del Tècnic ajudant a la Certificació Energètica està contemplada en el REAL DECRETO 235/2013, de 5 d’abril, pel qual s’aprova el procediment bàsic per a la certificació de l’eficiència energètica dels edificis (BOE núm. 89, publicat el 13/4/2013)

El curs serà presencial i tindrà una durada aproximada de 4 hores, s’impartirà a les instal.lacions que té Aula Inmobiliaria a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, i estarà format per un bloc teòric en què s’exposaran els conceptes bàsics per entendre que és la certificació energètica dels edificis i el procediment de l’elaboració del certificat energètic, i un bloc pràctic on s’explicarà com realitzar la tasca pròpia del Tècnic Ajudant, la presa de dades i en què s’analitzarà tota la casuística en detall que ens trobem alhora de fer la visita  immoble.

El curs inclou un dossier amb tota la teoria i la pràctica, i un cop acabat el curs els alumnes faran com a pràctica final la presa de dades per al certificat energètic de casa seva, des de www.chitece.com els corregirem l’exercici i els tramitarem gratuïtament el certificat i l’etiqueta energètica davant la Generalitat de Catalunya.

Un cop finalitzat el curs acompanyarem els alumnes a la presa de dades del seu primer encàrrec professional, i a partir d’aquest moment després de signar un conveni de col.laboració, homologarem tots els encàrrecs dels nous Tècnis ajudants a la Certificació Energètica.

La inscripció s’ha de fer a través de la web de www.aulainmobiliaria.com.

El preu de la tramitació del certificat energètic per als alumnes que hagin obtingut la homologació serà de 60 € per a pisos, i 90 € per a cases, independentment dels m².

Et tramitem la Cèdula d’Habitabilitat + Certificat Energètic per 150 €, aquest preu inclou la visita i tots els tràmits

Si vols contactar amb nosaltres, envia’ns un mail a info@chitece.com o truca’ns al 666 55 30 21

Barcelona   I   Girona