Certificat Energètic a Vallirana per 100 €

Si necessites un Certificat Energètic a Vallirana nosaltres ens encarreguem de la tramitació completa a l’ICAEN, Institut Català de l’Energia. Posa’t en contacte amb nosaltres i ens desplaçarem a casa teva per prendre totes les mides necessàries per obtenir la Etiqueta Energética davant la Generalitat de Catalunya.

El Certificat Energètic és necessari per posar a la venda o lloguer qualsevol habitatge, local o oficina, i té una vigència de 10 anys.

El Certificat Energètic te’l tramitarem en menys de 48 hores i la Etiqueta Energètica te l’enviarem abans d’una setmana desde la visita al teu immoble.

Si el que necessites és el Certificat Energètic d’una casa unifamiliar, el preu és de 150 €, independentment de la seva superfície. En el cas de locals comercials i oficines, les taxes de la Generalitat de Catalunya es calculen en funcio dels m² útils de l’immoble, pel que en aquest cas el preu és de 100 € + taxes.

El preu per la Cèdula d’Habitabilitat a Vallirana inclou els municipis de Sant Vicenç dels Horts, Cervelló, Pallejà, Corbera de Llobregat i Molins de Rei.

Contacta per Whatsapp!

Whatsapp

El preu de la Cèdula d’Habitabilitat + Certificat Energètic a Vallirana és 150 €, i per a cases unifamilars 200 €

Contacte

    Accepto la Política de Privacitat