Certificat Energètic al Vallès Oriental per 100 €

Si tens un habitatge, local o oficina i necessites un Certificat Energètic al Vallès Oriental nosaltres et farem la tramitació completa a l’ICAEN, Institut Català de l’Energia. Truca’ns de seguida  i vindrem al teu immoble per agafar les mides necessàries per obtenir l’Etiqueta Energètica davant la Generalitat de Catalunya.

El Certificat Energètic és obligatori per posar a la venda o lloguer qualsevol habitatge, local o oficina, i té una vigència de 10 anys.

El Certificat Energètic te’l tramitarem en menys de 48 hores i l¡Etiqueta Energètica te l’enviarem al cap d’una setmana desde la visita al teu immoble.

Si el que necessites és el Certificat Energètic d’una casa unifamiliar, el preu és de 150 €, independentment de la seva superfície. En el cas de locals comercials i oficines, les taxes de la Generalitat de Catalunya es calculen en funcio dels m² útils de l’immoble, pel que en aquest cas el preu és de 100 € + taxes.

El preu per la Cèdula d’Habitabilitat al Vallès Oriental inclou les poblacions d’Aiguafreda, l’Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Campins, Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Castellcir, Castellterçol, Figaró-Montmany, Fogars de Montclús, les Franqueses del Vallès, la Garriga, Granera, Granollers, Gualba, la Llagosta, Llinars del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Parets del Vallès, la Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Sant Quirze Safaja, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera,  Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra i Vilanova del Vallès.

Contacta per Whatsapp!

Whatsapp

El preu de la Cèdula d’Habitabilitat + Certificat Energètic al Vallès Oriental és 150 €, i per a cases unifamilars 200 €

Contacte

    Accepto la Política de Privacitat