Certificat Energètic al Vallès Occidental per 100 €

Si tens un habitatge, local o oficina i necessites un Certificat Energètic al Vallès Occidental nosaltres et farem la tramitació completa a l’ICAEN, Institut Català de l’Energia. Truca’ns de seguida  i vindrem al teu immoble per agafar les mides necessàries per obtenir l’Etiqueta Energètica davant la Generalitat de Catalunya.

El Certificat Energètic és obligatori per posar a la venda o lloguer qualsevol habitatge, local o oficina, i té una vigència de 10 anys.

El Certificat Energètic te’l tramitarem en menys de 48 hores i l¡Etiqueta Energètica te l’enviarem al cap d’una setmana desde la visita al teu immoble.

Si el que necessites és el Certificat Energètic d’una casa unifamiliar, el preu és de 150 €, independentment de la seva superfície. En el cas de locals comercials i oficines, les taxes de la Generalitat de Catalunya es calculen en funcio dels m² útils de l’immoble, pel que en aquest cas el preu és de 100 € + taxes.

El preu per la Cèdula d’Habitabilitat al Vallès Occidental inclou les poblacions de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Ripollet, Sabadell, Sant Llorenç Savall, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Contacta per Whatsapp!

Whatsapp

El preu de la Cèdula d’Habitabilitat + Certificat Energètic al Vallès Occidental és 150 €, i per a cases unifamilars 200 €

Contacte

    Accepto la Política de Privacitat