Certificat Energètic a Montgat per 100 €

Si tens un habitatge, local o oficina i necessites un Certificat Energètic a Montgat nosaltres et farem la tramitació completa a l’ICAEN, Institut Català de l’Energia. Truca’ns de seguida  i vindrem al teu immoble per agafar les mides necessàries per obtenir l’Etiqueta Energètica davant la Generalitat de Catalunya.

El Certificat Energètic és obligatori per posar a la venda o lloguer qualsevol habitatge, local o oficina, i té una vigència de 10 anys.

El Certificat Energètic te’l tramitarem en menys de 48 hores i l¡Etiqueta Energètica te l’enviarem al cap d’una setmana desde la visita al teu immoble.

Si el que necessites és el Certificat Energètic d’una casa unifamiliar, el preu és de 150 €, independentment de la seva superfície. En el cas de locals comercials i oficines, les taxes de la Generalitat de Catalunya es calculen en funcio dels m² útils de l’immoble, pel que en aquest cas el preu és de 100 € + taxes.

El preu per la Cèdula d’Habitabilitat a Montgat inclou les poblacions veïnes d’Alella, el Masnou, Premià de Dalt, Premià de Mar, Teià, Tiana.

Contacta per Whatsapp!

Whatsapp

El preu de la Cèdula d’Habitabilitat + Certificat Energètic a Montgat és 150 €, i per a cases unifamilars 200 €

Contacte

    Accepto la Política de Privacitat