Gestió del Certificat Energètic a Lloret de Mar per 100 €

Si tens un habitatge, local o oficina i necessites un Certificat Energètic a Lloret de Mar nosaltres et farem la tramitació completa a l’ICAEN, Institut Català de l’Energia. Truca’ns de seguida  i vindrem al teu immoble per agafar les mides necessàries per obtenir l’Etiqueta Energètica davant la Generalitat de Catalunya.

El Certificat Energètic és necessari per posar a la venda o lloguer qualsevol habitatge, local o oficina, i té una vigència de 10 anys.

Si necessites el Certificat Energètic truca’ns i te’l tramitarem en menys de 48 hores, l’Etiqueta Energètica te l’enviarem al cap d’una setmana desde la visita al teu immoble.

Si el que necessites és el Certificat Energètic d’una casa unifamiliar, el preu és de 150 €, independentment de la seva superfície. En el cas de locals comercials i oficines, les taxes de la Generalitat de Catalunya es calculen en funcio dels m² útils de l’immoble, pel que en aquest cas el preu és de 100 € + taxes.

El preu per la Cèdula d’Habitabilitat a Lloret de Mar inclou les zones de Fenals, Santa Clotilde, Puigventós, el Molí, el Rieral, can Sabata, mas Baell, Casc antic, barri dels Pescadors, Canyelles, Montgoda, Roca-grossa i Serra Brava.

Contacta per Whatsapp!

Whatsapp

El preu de la Cèdula d’Habitabilitat + Certificat Energètic a Lloret de Mar és 150 €, i per a cases unifamilars 200 €

Contacte

    Accepto la Política de Privacitat