Cèdula d’Habitabilitat a Sant Feliu de Llobregat per 80 €

Si necessites una Cèdula d’Habitabilitat a Sant Feliu de Llobregat nosaltres ens encarreguem de la tramitació completa a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Ens ocupem de fer la visita al teu habitatge i tots els tràmits administratius a la Generalitat de Catalunya, realitzant el seguiment dels possibles requeriments que puguin sorgir durant la tramitació, fins a l’obtenció de la Cèdula d’Habitabilitat.

La Cèdula d’Habitabilitat és necessària per a vendre i llogar qualsevol habitatge, i té una vigència de 15 anys.

Si tens la Cèdula d’Habitabilitat concedida però no la trobes, nosaltres podem demanar-te un duplicat, només necessitem una còpia del teu DNI, una còpia de l’escriptura o la nota simple i una autorització expressa per recollir-la a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya en nom teu.

Contacta per Whatsapp!

Whatsapp

Certificat per a tramitar-te el teu mateix la Cèdula d'Habitabilitat a Sant Feliu de Llobregat per 50 €

Si el que vols és tramitar-te tu mateix la Cèdula d’Habitabilitat a Sant Feliu de Llobregat per a presentar-la en l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, nosaltres realitzarem la visita al teu habitatge i et lliurarem el Certificat d’Habitabilitat juntament amb el certificat de col·legiació del Col.legi d’Arquitectes de Catalunya, aquest certificat només hauràs de presentar-lo i pagar la taxa corresponent.

El preu de la Cèdula d’Habitabilitat a Sant Feliu de Llobregat + Certificat Energètic és 150 €, i per a cases unifamilars 200 €

Contacte

    Accepto la Política de Privacitat

    El preu per la Cèdula d’Habitabilitat a Sant Feliu de Llobregat inclou també els municipis veïns de Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles, Santa Coloma de Cervelló, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern.