Cèdula d’Habitabilitat a Sant Andreu de la Barca per 80 €

Si necessites una Cèdula d’Habitabilitat a Sant Andreu de la Barca nosaltres ens encarreguem de la tramitació completa a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Ens ocupem de fer la visita al teu habitatge i tots els tràmits administratius a la Generalitat de Catalunya, realitzant el seguiment dels possibles requeriments que puguin sorgir durant la tramitació, fins a l’obtenció de la Cèdula d’Habitabilitat.

La Cèdula d’Habitabilitat és necessària per a vendre i llogar qualsevol habitatge, i té una vigència de 15 anys.

Si tens la Cèdula d’Habitabilitat concedida però no la trobes, nosaltres podem demanar-te un duplicat, només necessitem una còpia del teu DNI, una còpia de l’escriptura o la nota simple i una autorització expressa per recollir-la a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya en nom teu.

Contacta per Whatsapp!

Whatsapp

Certificat per a tramitar-te el teu mateix la Cèdula d'Habitabilitat a Sant Andreu de la Barca per 50 €

Si el que vols és tramitar-te tu mateix la Cèdula d’Habitabilitat a Sant Andreu de la Barca per a presentar-la en l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, nosaltres realitzarem la visita al teu habitatge i et lliurarem el Certificat d’Habitabilitat juntament amb el certificat de col·legiació del Col.legi d’Arquitectes de Catalunya, aquest certificat només hauràs de presentar-lo i pagar la taxa corresponent.

El preu de la Cèdula d’Habitabilitat a Sant Andreu de la Barca + Certificat Energètic és 150 €, i per a cases unifamilars 200 €

Contacte

    Accepto la Política de Privacitat

    El preu per la Cèdula d’Habitabilitat a Sant Andreu de la Barca inclou també els municipis veïns de Martorell, Sant Esteve, Abrera, Castellví de Rosanes, Corbera de Llobregat, Pallejà i el Papiol.