Cèdula d’Habitabilitat i Certificat Energètic a Castelldefels per 150 €

Si necessites la Cèdula d’Habitabilitat i Certificat Energètic a Castelldefels nosaltres ens encarreguem de la tramitación completa a la Generalitat de Catalunya, realitzant el seguiment dels possibles requeriments que puguin sorgir durant la tramitació, fins a l’obtenció de la Cèdula d’Habitabilitat i l’Etiqueta Energètica.

La Cèdula d’Habitabilitat és necessària per vendre i llogar qualsevol habitatge, i té una vigència de 15 anys.

El Certificat Energètic és necessari per posar a la venda o lloguer qualsevol habitatge, local o oficina, i té una vigència de 10 anys.

Si el que necessites és el Certificat Energètic d’una casa unifamiliar, el preu és de 150 €. En el cas de locals comercials i oficines, les taxes de la Generalitat de Catalunya es calculen en funció dels m² útils de l’immoble, pel que en aquest cas el preu és de 100 € + taxes.

El preu per la Cèdula d’Habitabilitat i Certificat Energètic a Castelldefels inclou les zones de la Pineda, Lluminetes, Baixador, Gran Via del Mar, Zona Universitària, can Bou, els Canyars, Vistalegre, el Castell, PobleVell, Centre, can Roca, Muntanyeta, Montmar, Bellamar i el Poal.

Contacta per Whatsapp!

Whatsapp

El preu de la Cèdula d’Habitabilitat i Certificat Energètic a Castelldefels per a cases unifamilars és de 200 €

Contacte

    Accepto la Política de Privacitat