Necessites una Taxació Hipotecària de Tinsa amb la garantia del Banc d’Espanya?

Tinsa t’ofereix una àmplia gamma de serveis destinats a ajudar-te en la presa de decisions relatives a la valoració i la comprovació de l’estat d’immobles i altres béns. Aquests serveis estan destinats a cobrir les teves necessitats en cas que:

– sol.licitis un préstec hipotecari o un altre tipus de crèdit amb una entitat financera

– facis una compravenda d’un habitatge, local comercial, oficina, plaça d’aparcament, solar, edifici complet…

– estiguis immers en un procés de separació o divorci

– herències

– expropiacions

– procediments judicials de qualsevol mena

Sol.licita el teu pressupost de Taxació Hipotecària de Tinsa per a qualsevol tipus d’immoble: habitatge, garatge, terrenys, locals comercials… i ens posarem en contacte amb tu en menys de 24 h, i un taxador professional, que visitarà personalment l’immoble que s’ha de valorar, s’encarregarà de fer la taxació.

Amb Tinsa, tindràs la garantia de l’empresa líder al sector a Espanya. La teva Taxació Hipotecària de Tinsa serà admesa per la pràctica totalitat de les entitats financeres que operen al país alhora de sol.licitar un préstec hipotecari. Amb Tinsa podràs disposar de la cobertura de les nostres 32 delegacions i més de 1.600 professionals distribuïts per tot el país, coneixedors de les particularitats de cada mercat local. Tinsa també té presència internacional en 25 països repartits arreu del món.

Tenir una Taxació Hipotecària de Tinsa et permetrà:

– conèixer el valor d’un immoble i, per tant, ajustar-ne el preu

– analitzar, juntament amb el professional que fa la taxació, els elements que tenen més rellevància a l’hora de fixar el preu de l’immoble

– verificar determinats aspectes de l’immoble valorat que resulten fonamentals per prendre decisions: propietat, superfície, estat de conservació, etc…

Demana’ns un pressupost de la teva Taxació Hipotecària de Tinsa sense compromís i te’l farem arribar en 24 hores

Truca al 666 553 021 o envia’ns un mail a info@chitece.com